Hea kohv sõltub kvaliteetsest toorainest ja heast masinast, kuid ennekõike oskuslikust valmistamisest ning serveerimisest. Meie missiooniks ongi restorani & kohvikute töötajatele seda kõike õpetada, et klient saaks nautida vaid parimat Illy kohvi.Koolituste põhiosa on kohandatud iseäranis inimestele, kellel on erinev taust ja vajadused, seega asjatundjatest kuni professionaalideni, kes töötavad toiduainete ja jookide tööstuses.
Koolitustel pakutav varustab osalejaid parimate tavade ja tööriistadega, arendamaks ja täiustamaks nende pädevust kohvi alal ning süvendamaks teoreetilisi ja praktilisi teadmisi põnevast tervikprotsessist – helepunasest kirsist parima tassikese espressoni välja.
Koolitustel arutame teemasid: mis on Illy? Illy ajalugu ja põhiväärtused, kohvi ajalugu, kohvisordid, tootmine ning kohvi valmistamine ja korrektne serveerimine.Università del Caffè kohviülikool asutati 1999. aastal Itaalias Illycaffè poolt ning selle ainsaks eesmärgiks on edendada, arendada ja levitada kvaliteetkohvi kultuuri kogu maailmas.