Sirli Sillamägi

Rocca Al Mare Da Vinci

Sirli Sillamägi

Rocca al Mare Da Vinci Pasta ja Pizza restorani juhataja Sirli on Da Vinci erinevates restoranides kokku töötanud juba auväärsed 17 aastat. Tegelikult kutsutigi Sirli tööle päris esimesesse Da Vinci restorani, mis asus tol ajal Viru keskuses.

Põhjuseid, miks Sirli on sellest ajast peale Da Vinci’ga kaasas käinud, on tema sõnul mitmeid. “Da Vinci pakub oma inimestele pidevat arengut ja õppimisvõimalusi, on kaasaegse töökeskkonnaga ja võimaldab paindlikku tööaega,” loetleb Sirli põhjuseid, miks ta on Da Vinci’ga kokku jäänud niivõrd pikaks ajaks. “Da Vinci on üks äge koht töötamiseks, igav ei hakka kunagi!” võtab Sirli oma senise kogemuse kokku. Tema sõnul jätkub toreda kollektiiviga töödes huumorit igasse päeva.

Töövälisel ajal meeldib Sirlile oma perega koos olla, koeraga metsas hulkuda, lugeda, käevõrusid meisterdada ja tihti lihtsalt magusat uneaega täis magada. Suviti otsib ta välja ka oma rulluisud ja läheb sõitma. Pea kaks aastakümmet Da Vinci restoranides töötanud Sirli teab, milline on restoranijuhatajana roll. „Mulle meeldib positiivne ja pingevaba töökeskkond, väärtustan meeskkonnatööd ja avatud suhteid, viisakust ja lugupidamist üksteise vastu,“ kirjeldab Sirli eduka meeskonnatöö alustalasid. Juhina hindab ta kõrgelt meeskonnasisest ausust, õiglust ja korrektsust ning lahendustele orienteeritust. „Kui meeskond on motiveeritud ja neid hinnatakse, siis on ka tulemused head,“ teab Sirli omast kogemusest.

Broneeri omale laud

Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada

    Erisoovid


    etEesti