Õnne-Liis Ennok

Kristiine Da Vinci juht

Õnne-Liis Ennok

Kristiine Da Vinci restorani juhataja Õnne-Liis on Da Vincis töötanud pea kuus aastat. Tema Da Vinci teekond sai aga alguse hoopis Pärnus. „Kui Pärnus hakati umbes 6 aastat tagasi avama uut Da Vinci restorani, võttis minuga ühendust minu endine tööandja Hanno (praegune Pärnu Da Vinci juhataja), kes kutsus mind uude restorani vahetuse vanemaks.“

Da Vinci's töötamise juures hindab Õnne-Liis väga, et ettevõttes hoitakse ja hinnatakse pikaajalisi töötajaid ning pakutakse edasiarenemisvõimalusi. „Õppisin kaks aastat Eesti Sommeljeede erakoolis ja seda just tänu Da Vincile,“ rõõmustab Õnne-Liis. Töövälisel ajal meeldib Õnne-Liisile aega veeta oma elukaaslasega: koos sporti teha ja looduses jalutamas käia. Samuti on ta kindel, et vahest on vaja edukalt praktiseerida ka mitte millegi tegemist. Kuna Õnne-Liis on Hiiumaalt pärit, meeldib talle väga ka saarel käia, sest seal elab ka suur osa tema lähedasi.

Restoranijuhina töötades on Õnne-Liisi jaoks kõige olulisem, et kõik meeskonnaliikmed tunneksid, et neist hoolitakse ja et nad on ettevõttele olulised. „Tähtis on see, et tiimis oleks aus ja avatud suhtlemine ning ei oleks mingeid intriige ja selja taga rääkimisi,“ kirjeldab Õnne-Liis eduka tiimitöö põhimõtteid. „Kui midagi on kellelegi öelda, siis räägime otse ja ausalt omavahel kõik läbi.“ Tema jaoks on oluline, et inimesed tunneksid ennast tööl olles hästi. „Tööpäevad on tihti pikad ja rasked, kuid kui sa töötad inimestega, kellega koos sul on tore olla, mööduvad ka tööpäevad palju lõbusamalt ja kiiremini,“ teab ta omast kogemusest. Kui personali seas valitseb positiivne energia, kandub see Õnne-Liisi sõnul üle ka klientidele ning nad saavad restorani külastades hea kogemuse osaliseks.

Broneeri omale laud

Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada

Erisoovid



etEesti
en_USEnglish etEesti