Online
Broneering
Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada
Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada
Heili töötab Järve keskuse Da Vinci juhatajana, olles kokku Da Vinci’s töötanud juba üle 8 aasta. Aastal 2014 alustas Heili oma karjääri Rocca al Mare restoranis klienditeenindajana. “Da Vinci oli minu esimene täiskohaga töökoht ning kandideerides ma isegi päris täpselt ei teadnud, millega tegu,” tunnistab Heili. Kui ühel hetkel selgus, et Da Vinci avab restorani ka Järvel, tundis Heili, et on teenindajana piisavalt kogemust omandanud ja soovis kätt proovida juhiametis.
Da Vinci's töötamise juures meeldivad Heilile enim teda ümbritsevad inimesed, samuti kvaliteet, mida Da Vinci pakub. “Kõik on viimseni läbi mõeldud,” kiidab ta ettevõtte töökorraldust. Enim rõõmustab ta enda sõnul aga selle üle, et just tema alustatud tiimist Järvel on nüüdseks välja kasvanud kaks uut juhti, kes nüüd Da Vinci teisi üksusi edukalt juhivad. “Järelikult on midagi hästi tehtud,” muigab ta.
Heili arvates on eduka juhi taga eelkõige inimesed. Ta usun, et oma töötajaid tuleb kuulata ja hoida ning et tasakaalu võti peitud juhi oskuses olla mõõdukalt nõudlik ning mõõdukalt lõbus. Ta usub, et on aastatega enda jaoks selle tasakaalu paika timminud. Vabal ajal naudib Heili ajaveetmist oma armsa pojaga, lisaks on tema elus olulisel kohal sõbrad ja trenn. Heili lemmiktoit Da Vinci menüüs: Panini mozzarella, tomati, Parma singi ja pestoga.
Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada