Online
Broneering
Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada
Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada
Tartu Da Vinci restorani juhataja Carmen on Da Vinci's töötanud natuke üle 2 aasta. Da Vinci’sse tööle sattus Carmen tänu ei millelegi muule kui oma armastusele hea toidu vastu. “Vahetasin elukohta Tartust Tallinna ja kuna Da Vinci oli olnud Tartus mu lemmikrestoran, otsisin kohe välja nende kodulehe, et näha, kas nad otsivad Tallinnas töötajaid. Ja otsisidki!” rõõmustas Carmen. Nüüd on Carmen ringiga tagasi Tartus, kuid töötab endiselt Da Vinci ridades.
Da Vinci's meeldib Carmenile tema sõnul kõige rohkem asjalik ja vastutulelik juhtkond ning lõbus tööseltskond, lisaks hindab ta kõrgelt ettevõtte pidevat arengut. “Mida veel tahta!” on Carmen rahul. Kõige meeleolukamaid tööhetki meenutades tulevad Carmenile esimesena meelde humoorikad sõnaapsakad, mida klienditeenindustöös aeg-ajalt ette tuleb. “Viimane kord kiendile toitu lauda viies ja “Head isu!” soovides vastas klient mulle vastu “Nägemist!”. Siis saime koos peatäie naerda,” meenutab Carmen meeleolukat vahejuhtumit. “Nälg pole naljaasi, võtab sõnad sassi,” naerab ta. Carmeni lemmikuks Da Vinci menüüs on soojad kitsejuustu bruschetta’sid, kuid ta ei ütle kunagi ära ka ühele mõnusale Diavola pizza’le.
Töövälisel ajal meeldib Carmenile aega viita trennisaalis, külastada restorane ja nautida filmikunsti. Oma töös restorani juhatajana peab ta ainukeseks edasiviivaks jõuks ühtehoidvat meeskonda ja tulemustele orienteeritust. “Iga tiimi liige on väärtuslik ning kõik saavad kaasatud erinevatesse protsessidesse,” selgitab Carmen oma juhtimispõhimõtteid. “Niikaua, kuni on silmis sära ja tahe areneda, on kõik võimalik!” on Carmen kindel.
Töövälisel ajal meeldib Carmenile aega viita trennisaalis, külastada restorane ja nautida filmikunsti. Oma töös restorani juhatajana peab ta ainukeseks edasiviivaks jõuks ühtehoidvat meeskonda ja tulemustele orienteeritust. “Iga tiimi liige on väärtuslik ning kõik saavad kaasatud erinevatesse protsessidesse,” selgitab Carmen oma juhtimispõhimõtteid. “Niikaua, kuni on silmis sära ja tahe areneda, on kõik võimalik!” on Carmen kindel.
Vali, millal ja millist Da Vinci restorani soovid külastada